AVI:n määräyksestä liikuntatilat ovat suljettuna 1.4-14.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut  30.3.2021 määräyksen yksityisen sektorin ryhmäliikunta- ja kuntosalitilojen kokonaan sulkemisesta Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella. AVI:n tekemä päätös on voimassa 1.4-14.4.2021 ja perustuu tartuntatautilain pykälään 58 g hyväksyttyyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia sisäliikuntatiloja. 

Asiakkaillemme tiedoksi, että tauotamme kaikkien kortit ja jäsenyydet päätöksen voimassaolon ajaksi ilman erillistä pyyntöä. Maaliskuun toiminnan keskeytyksen ja huhtikuun sulkupäätöksen ajan laskutuksen huomioimme myöhemmssä vaiheessa  toiminnan palautuessa lähemmäksi normaalia. 

Ryhmäliikuntatoimintamme jatkuu etäohjauksella. Sinulla on mahdollisuus nauttia Lehmuksen laatutunneista nyt kotona. Kahden viikon livestream-kattaukseen (ohjattuja tunteja 3-4/pv) osallistuminen maksaa jäsenille 15€ (muille 20€). Maksu onnistuu mobilepaylla numeroon 041-4417248 tai Lehmuksen vastaanotossa. Maksun jälkeen löydät Facebookista suljetun ryhmämme " Lehmus Livestream" jota käytämme tuntien jakamiseen. Uusi kahden viikon jakso alkaa 5.4, mutta nyt halukkaille, uuden jakson osatajille tarjolla jo käynnissä olevat tunnit ilman lisäkorvausta. Tuntikalenterin löydät Lehmuksen Facebookista ja uuden, 5.4 alkavan jakson tunnit myös osoiteesta www.Lehmus.fi/ajanvarauskalenteri.

Sisäpyöräilyä myös tarjolla; sulkutoimista johtuen vuokraamme spinningpyöriä halukkaille huhti-kesäkuun ajaksi. Kolmen kuukauden vuokra on 120€ ja + 30€ saa lisäksi pyöräilyn etäohjauspaketin. Pyöriä riittää 20 nopeimmalle, joten jos halukkuutta on, niin tekstiviesti numeroon +358414417247. Lehmus toimittaa pyörän haluttuun osoitteeseeen Lappeenrannan alueella.

Toiminnan jatkon turvaamiseksi siten, että meillä olisi liikuntapaikka pandemian jälkeenkin, toivoisimme asiakkaidemme pitävän jäsenyydet voimassa ja mahdollisimman monen käyttävän ryhmäliikunnan etäohjausmahdollisuutta hyväkseen sisäliikuntatilojen sulkupäätöksestä huolimatta.

Lehmus Oy