Ryhmäliikunta

Nyt liikutaan!

Lehmuksen kaksi hyvin ilmastoitua ryhmäliikuntaan suunniteltua salia tarjoavat ainutlaatuiset puitteet virkistävälle ja tehokkaalle harjoittelulle. Liikuntanautintoa lisäävät musiikin täydellinen äänentoisto ja salin lasiseinien takana avautuva puistomaisema.

Lehmus tarjoaa monipuolisen ja laajan valikoiman eritasoisia ryhmäliikuntatunteja, joista varmasti löydät sinulle mieluisat tunnit olitpa aloittelija tai ammattilainen.

Ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajat auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi ja tarvittaessa he auttavat sinua myös viikoittaisen liikunta-annoksen suunnittelussa. Ohjattu ryhmäliikunta on hauskaa, tehokasta ja turvallista, kunhan valitset omaa tasoasi ja tavoitteitasi vastaavat tunnit.

Liikkumalla monipuolisesti edistät terveyttä ja hyvinvointiasi. Aikuiselle suositellaan vähintään 2 h 30 min reipasta liikuntaa tai 1 h 15 min kuormittavaa liikuntaa viikossa sekä lihaskunnon ja liikehallinnan kohentamista kaksi kertaa viikossa. Liikkumista on hyvä jakaa ainakin kolmelle päivälle viikossa. Terveyshyödyt lisääntyvät, kun liikut pidemmän aikaa tai kuormittavammin kuin minimisuosituksessa ohjeistetaan (THL).