Sisäpyöräily

Kehon ja mielen voimaa

Ilmastoidun ja jäähdytetyn sisäpyöräilysalimme tuntivalikoimasta löytyy tunteja sekä aloittelijoille että keskivaikeita ja haastavia maksimisyketunteja kokeneemmille polkijoille ja omia rajojaan hakeville. Uuden teknologian Tomahawk-sisäpyörät, ajanmukainen av-tekniikka ja ammattitaitoiset ohjaajat luovat elämyksen, joka on pakko itse kokea!

 • Virtuaalitunnit: ICG:n MyRideR+

  MYRIDE+ TUNTIVAIHTOEHDOT

  Fatburn
  Interval 
  Cardio    
  Sport

  Ohjattujen tuntien ulkopuollla on tarjolla virtuaalitunteja. Pyöräillessä ei tarvitse tuijotella pelkkää seinää. Sisäpyöräily on mahdollista video-ohjaajan opastuksella mihin aikaan päivästä tahansa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. MyRide+ -tuntien ääniohjaus on englanninkielinen.

  Virtuaalinen sisäpyöräily vaihtuvine maisemineen antaa uudenlaisen kokemuksen; tunti on kuin tehokas pyöräilyretki maailmalle. MyRide+ -tunnille on aloittelijankin helppo mennä opettelemaan oikeaa poljintekniikkaa ja hankkimaan peruskuntoa.

 • Les Mills RPM™
 • East Riders Club

  EAST RIDERS CLUB TUNTIVAIHTOEHDOT

  East Riders Tempo
  East Riders High hill
  East Riders Cardio

  Pyöräilijöiden oma kerho, johon voit halutessasi liittyä. Liittymällä saat merkittäviä jäsenetuja. Sisäpyöräilytunneille osallistuminen ei edellytä East Riders Club -jäsenyyttä.

  Kysy lisää: puh. (05) 544 6900
  omtkeskus@lehmus.fi

  tai täytä yhteydenottopyyntölomake

 • LehmusCycling

  OHJATUT LEHMUSCYCLING TUNTIVAIHTOEHDOT

  Basic
  Intervalli
  Startti

  LehmusCycling Basic

  Sisäpyöräilyn perustunti, jolla poljetaan reippaasti, hengästyen ja hikoillen. Tunti sisältää alkulämmittelyn jälkeen kaksi selkeää työosuutta ja loppuun palauttelut sekä lyhyet venyttelyt. Tunnin taso on helppo/keskitaso.

  LehmusCycling Intervalli

  Lehmus Cycling intervalli on haastava tunti, jossa käytetään monipuolisesti eri sisäpyöräilytekniikoita. Tunti sisältää alkulämmittelyn jälkeen 3-5  intervalliosuutta ja loppuun tehdään palauttelut sekä lyhyet venyttelyt. Tällä tunnilla voit todella haastaa itsesi! Löydät meiltä myös toisen vauhdikkaan intervallitunnin Les Mills RPM.

  LehmusCycling Startti

  Starttitunti soveltuu kaikille kunto- tai taitotasoon katsomatta. Tältä tunnilta on helppo aloittaa sisäpyöräilyharrastus. Tunti sopii myös lämmittelyksi tai jäähdyttelyksi muiden tuntien yhteyteen. Tunnilla käydään läpi pyörän säädöt ja turvallinen pyöräilytekniikka. Tunnin taso helppo.