Ryhmäliikunta jatkuu ja kuntosali avautuu 24.4. alkaen

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on purkanut määräyksen yksityisen sektorin ryhmäliikunta- ja kuntosalitilojen sulkemisesta Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella. Liikuntakeskukset voivat jatkaa toimintaansa 24.4. alkaen. Virkistävän liikuntakokemuksen turvaamiseksi noudatamme edelleen tartuntalain mukaisia yleisiä hygieniavaatimuksia ja huomioimme toiminnassa mahdollisuuden asiakkaiden välisten lähikontaktien välttämiseen ja turvavälien pitämiseen.

Asiakkaillemme tiedoksi; huhtikuun alusta olemme siirtäneet laskutuksen Visman hoidettavaksi, samalla vaihtui asiakashallintajärjestelmä. Integraatio ohjelmien välillä aiheutti ongelmia, emmekä kyenneet tekemään hyvityksiä huhtikuun laskutukseen. Hyvitämme maaliskuun toiminnan keskeytyksen (13 p) ja AVI:n määräämän liikuntatiloja koskevan sulkemisajan huhtikuulta (23 pv) siten, että toukokuulta ei tule laskua ollenkaan ja kesäkuun laskulta hyvitämme 5 pv:ää. 10 x korttilaisille lisäämme käyttöaikaa siten, että 3 kuukauden käyttöaika tulee huomioitua.

Huhtikuun liikuntalasku tulee siis maksaa normaalisti, jotta vältytään sekaannuksilta. Käytä maksaessasi Visman laskussa olevia tilitietoja ja laskun viitenumeroa. Verkkopankista kannattaa toistuvaissuoritus poistaa (jos sellainen on ollut käytössä) ja hyväksyä lasku erikseen maksettavaksi kerran kuussa laskun ilmestyessä verkkopankkiin. Mikäli sinulla ei ole verkkolaskuosoitetta, tulee lasku jatkossa sähköpostiisi. Sähköpostiosoitteen puutuessa lähtee lasku paperisena kotiosoitteeseen. Laskutusvirheiden välttämiseksi päivitäthän tietosi ajan tasalle.

Paikkavaraukset ryhmäliikuntatunneille tehdään ajanvarauskalenterin kautta; paikkavarausta tehdäksesi tarvitset kirjautumiseen tunnukset ja salasanan. Salasanan saat lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen omtkeskus@lehmus.fi. Kirjautuminen tapahtuu Lehmuksen nettisivujen kautta omaa sähköpostiosoitetta ja saamaasi salasanaa käyttäen. Vanhoilla tunnuksilla ei paikkavarauksen tekeminen onnistu.

Lehmus Oy