Palvelut

Muut palvelut

Lehmus tarjoaa OMT-fysioterapian, ryhmäliikunnan, pienryhmien ja kuntosalin lisäksi useita palveluita ja oheistoimintaa. Osallistumalla Lehmuksen kuntotestaukseen pystymme määrittelemään sinulle parhaiten sopivat liikunta- ja kuntopalvelut tai pienryhmätoiminnan.

 • Testaus- ja ohjaustoiminta
  Testaus- ja ohjaustoiminnalla pyritään arvioimaan, edistämään ja seuraamaan terveyskuntoa sekä siihen liittyen yleistä terveydentilaa ja sen kehittymistä.

  Terveyskunnolla tarkoitetaan ihmisen toimintakykyä terveyden kannalta – ei suorituskykyä urheilullisessa merkityksessä.

  Testaus- ja ohjaustoiminnalla pyritään arvioimaan, edistämään ja seuraamaan terveyskuntoa sekä siihen liittyen yleistä terveydentilaa ja sen kehittymistä. Hengitys- ja verenkirtoelimistön kuntoa testaamme epäsuoralla submaksimaalisella tai maksimaalisella pp-ergometritestillä tai UKK-kävelytestillä, joka soveltuu myös ryhmien testaamiseen.

  Ranka- ja raajanivelten kokonaisliikkuvuuden, lihasvoiman ja -kireyden testaamiseen käytämme BPM tule -seulamittaria. Spesifi nivelliikkuvuus testataan/arvioidaan Ortopedisen manuaalisen terapian keinoin. Liikuntakäyttäytymiseen vaikuttavia, altistavia, mahdollistavia ja vahvistavia tekijöitä testaamme tarvittaessa kyselytutkimuksella.

  Testiaseman käytössä on mm. Digitest-mittari lihasvoiman mittaamiseen, ihopoimu- ja bioimpedanssimittarit rasvaprosentin määrittämiseen, verenpainemittari, puristusvoimamittari yms.

  Varaa aika kuntotestaukseen soittamalla
  puh. (05) 544 6900 tai täytä

  yhteydenottolomake

  Kuntotestiin tuo mukanasi täytetty

  kuntotestikaavake